top of page

RÓLUNK

PSX_20201115_221312_edited_edited.jpg

Évek óta az okoz nekünk legnagyobb örömöt, ha vendégül láthatjuk barátainkat. Nagyon jó látni, milyen kellemesen érzik magukat nálunk, és végre elengedhetik a gondjaikat.

Már egy ideje vágytunk arra, hogy ezt ne csak nekik, de nektek is meg tudjuk adni. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem sajátítjuk ki ezt a gyönyörű nyaralót, hanem elérhetővé tesszük számotokra is.

Ugyan személyesen nem tudunk veletek lenni, de a környezetet igyekeztünk ebben a szellemben megteremteni és otthonossá tenni.

Apartmanházunk Badacsonylábdihegyen, egy csendes zsákutcában fekszik az ikonikus hegy ölelésében, egy rövid és könnyű sétára a strandtól.

 

Badacsony és híres borospincéi gyalogosan, Szigliget és a Szent György-hegy pedig akár kerékpárral is könnyen megközelíthető, így a nyugalom szigetéről egy ugrással a pezsgő turisztikai központokban találhatod magad.

Két apartmanunkban együtt 8 (14 év alatti gyerekekkel együtt 12) ember kényelmesen elfér, a közös kertben pedig játszótér és kerti fedett sütögető gondoskodik a kicsik és nagyok kikapcsolódásáról. Ha nagycsaládi találkozót terveztek, vagy közös baráti pihenésre vágytok, az egész házat kibérelve zavartalan lesz a nyaralás.

 

A ház részletes felszereltségét megtaláljátok a szolgáltatásaink menüpont alatt.

Ha szeretnétek felfedezni a környék csodáit, a Kikapcsolódás menüpontban összegyűjtöttük nektek a legérdekesebbeket.

 

Mielőtt azonban elindulnátok, bontsatok ki egy üveg bort, üljetek ki a teraszra, és élvezzétek az egyedülálló hangulatot, amit a hely áraszt.

PSX_20201118_002914.jpg
bottom of page